Bliv Medlem

Bliv en del af fællesskabet

Hvem er vi?

Vores Faaborg & Egn arbejder for at samle og styrke by og omegn gennem nye projekter, samarbejder og tankegange, der har til formål at booste erhverv, iværksætteri, handel, turisme og kultur under fælles, kreative og modige faner. Ved at melde dig ind i foreningen deltager du i og bidrager til at styrke et netværk, der ønsker at initiere, motivere, iværksætte og videreudvikle tiltag, der tegner en stærk selvforståelse, en lys fremtid og et solidt fundament for Faaborg og omegn.

Vi Tilbyder

Egens Hule

Egnens Hule er en mentor- og rådgivningskreds stiftet af Vores Faaborg & Egn, og som består af en række lokale erhvervsdrivende, der har meldt sig klar til aktivt at medvirke til udvikling af byens og egnens erhvervsliv.

Klyngemøder

Vores Faaborg & Egn afholder medlemsmøder omhandlende de forskellige interessenters behov specifikt – og fremtiden for os alle generelt.

Medlemseminar

Medlemsminiseminarer / workshops formål er at facilitere formidling af vigtig viden og nyttige værktøjer såvel som at inspirere og motivere til konstant udvikling af såvel indsatser som muskler indenfor forskellige temaer.

kontingent

Der er forskel på hvor meget man skal betale

Vil du være medlem?

Skriv en mail til os  – Signe@faaborg.dk 

så kan vi hjælp dig med alt hvad du har brug for at vide 

Velkommen til fællesskabet!

Kontakt os!

Brug for flere informationer? Send mig en e-mail eller giv et kald