bliv medlem

Bliv en del af fællesskabet

Som medlem af Vores Faaborg & Egn får du en masse fordele, der vil gavne din virksomhed.

Hvem er vi?

Vores Faaborg & Egn arbejder for at samle og styrke by og omegn gennem nye projekter, samarbejder og tankegange, der har til formål at booste erhverv, iværksætteri, handel, turisme og kultur under fælles, kreative og modige faner. Ved at melde dig ind i foreningen deltager du i- og bidrager til at styrke et netværk, der ønsker at initiere, motivere, iværksætte og videreudvikle tiltag, der tegner en stærk selvforståelse, en lys fremtid og et solidt fundament for Faaborg og omegn.

Vi tilbyder

egnens hule

Egnens Hule er en mentor- og rådgivningskreds, som består af en række lokale erhvervsdrivende, der har meldt sig klar til aktivt at medvirke til udvikling af byens og egnens erhvervsliv.

klyngemøder

Vores Faaborg & Egn afholder medlemsmøder, der handler om de forskellige interessenters behov specifikt – og fremtiden for os alle generelt.


seminarer

Seminarernes formål  er at facilitere formidling af vigtig viden og nyttige værktøjer såvel som at inspirere og motivere til konstant udvikling af indsatser og ‘muskler’ indenfor forskellige områder.

Kontingent

Størrelsen på dit kontingent kommer an på størrelsen af din virksomhed

Skal du med i fællesskabet?

Skriv en mail til os  - Signe@faaborg.dk 

så kan vi hjælp dig med alt hvad du har brug for at vide 

Vi sidder klar til at byde dig velkommen!